Ny restaurant ser dagens lys på Dalgas Torv
Torsdag d. 13-07-2017 kl. 17:52
Af: Pauli Vendelbo

Dalgas Torv får snart et nyt spisested, når parret Heyam Mahmoud og Mohammed Osama om få dage åbner »Albeik«, der både indeholder en slagterafdeling med tilberedning og partering samt restaurant.

Det er 44-årige Heyam Mahmoud, der kommer fra Jordan, der vil stå for ansvaret i restauranten, mens 56-årige Mohammed Osama, der er palæstinenser, vil tage sig af slagterdelen.

- Min kone har været ansvarlig for driften af industrikøkkener i Jordan, så hun ved meget om, hvad det kræver, siger Mohammed Osama.

Parret, der bor i Skals, havde kigget på muligheden for at starte en restaurant op i Viborg, men Heyam Mahmoud har besøgt Skive mange gange og kan godt lide byen, og til sidst besluttede de sig for at åbne på Dalgas Torv.

- Det er et godt område at komme til, og vi håber, at vi kan være med til at løfte det endnu mere. Når folk går en tur, kan de komme herind og få noget at spise, så vi har store forventninger, siger Mohammed Osama.

mad fra mellemøsten
Heyam Mahmoud og Mohammed Osama, der kom til Danmark i 2013, har lejet lokalerne på Dalgas Torv mellem Fakta og Torvebodegaen siden marts, og der er efterhånden blevet arbejdet længe på at blive klar til åbning.

Og der satses på, at dørene åbnes for første gang i uge 29 eller 30.

- Det bliver mad inspireret fra Mellemøsten og den arabiske verden, men det bliver mad fra flere forskellige lande. Og kødet er halalslagtet, fortæller Mohammed Osama.

Meningen er, at parret vil holde åben hver dag, men kan de fornemme, at der er nogle mindre travle dage, vil de tage bestik af situationen hed ad vejen.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk