Motorcyklist brækkede både arme og ben ved færdselsuheld
Torsdag d. 13-07-2017 kl. 08:52
Af: Thue Grum-Schwensen

En 32-årig mand fra Stoholm brækkede begge arm og begge ben efter at være fløjet gennem luften ved et færdselsuheld på Holstebrovej ved Sjørup i Fjends lige før klokken 21 onsdag aften. Der var tale om et enkelt-uheld på en motorcykel.

Det oplyser lokalpolitiet i Viborg. Den 32-årige har dog ikke været i livsfare.

Ifølge politiet var den 32-årige stærkt spirituspåvirket og muligvis også påvirket af narkotika. Der blev fundet en pose med amfetamin lige ved siden af motorcyklen.

Ulykken skete på Holstebrovej i en blød kurve, hvor den 32-årige tilsyneladende nærmest fortsatte ligeud, så motorcyklen kom ud i rabatten. Derved blev motorcyklisten kastet tilbage tværs over vejbanen, og den 32-årige blev kastet af motorcyklen og røg gennem luften. Det kostede ham altså brækkede arme og ben.

Politiet oplyser, at den samme 32-årige flere gange tidligere er dømt for kørsel i påvirket tilstand af både alkohol og narkotika. Derfor er han også tidligere blevet frakendt retten til at køre både bil og motorcykel.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk