Sportsklub fejrede 80 års fødselsdag
Torsdag d. 13-07-2017 kl. 10:08
Der kan altid være lidt diskussion om, hvad et »jubilæum« er, men i Kjeldbjerg havde man onsdag besluttet, at man ville fejre, at byens fodboldklub nu har holdt ud i 80 år. Skønt hverdag og ferietid, så mødte ca. 100 op for at sige til lykke, for at få en øl, en snak og måske også en velstegt pølse. Tilfreds var motor og formand gennem mange år, Niels Jørgen Lyngsø, der som den eneste holdt en kort tale.

- Her takkede jeg de gode mennesker, der stiftede foreningen for 80 år siden, dengang som Kjeldbjerg og Omegns Ungdoms og Idrætsforening. Desuden omtalte jeg købet af den første fodboldbane ca. 1959, og byggeri af klubhuset i 1977. Der var også tak til borgerforeningen og forsamlingshuset for det gode samarbejde, og naturligvis også tak for de fine gaver til alle givere, siger Niels Jørgen Lyngsø.

Ole Tang

tang@skivefolkeblad.dk
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk