Politisk autosvar
Fredag d. 14-07-2017 kl. 11:18
Når Andreas Steenberg i mandagens udgave af Skive Folkeblad giver mig svar angående udvidelse af Rute 34, så minder det mest af alt om et forventeligt autosvar.

Ansvaret for at der ikke sker noget, placeres hos modparten, her altså den Venstre-ledede regering. Men jeg mindes at Steenberg fik æren for at have fået daværende transportminister Magnus Heunicke (S) til at besigtige Rute 34 i marts 2014.

Ministeren udtalte, at her var et stort behov for udvidelse, men hvem sad på sine hænder her? Det var den forrige regering, hvor De Radikale også sad med. Så jeg køber ikke den med, at det er den nuværende regering som skal bære ansvaret for, at der ikke er sket mere.

Nuvel, vi får en omfartsvej ved Haderup, men for at det virkelig skal give glæde for Skiveegnen og videre mod nordvest, så kræver det en udvidelse af hele strækningen Skive-Herning. I min optik så må der også være meget infrastruktur for pengene ved at lave en opgradering af Rute 34.

Den nuværende regering har lige varslet en ekstra bevilling på 22 mia. kr. til vejnettet i 2025-planen. Jeg håber virkelig, at Steenberg vil arbejde for, at der så endelig sker en udvidelse af strækningen. Ifølge planen er en ny hærvejsstrækning tiltænkt midler. Derfor forstår jeg ikke, hvorfor Steenberg ønsker en undersøgelse af muligheder for en direkte motorvejsstrækning fra Viborg til Silkeborg. I min optik spild af gode skattekroner.

Lad mig opfordre til, at vores områdes folketingspolitikere finder sammen om en model, så tilfældighederne ikke fortsat får lov at råde på området. Jeg gentager også gerne, at jeg ser positivt på en ny hærvejsmotorvej, såfremt den vil gå vest om Viborg. Den vil således være til større glæde for det motorvejsløse nordvest.

God sommer

Karsten Villadsen,

byrådskandidat (V),

Frilandsvej 60,

7860 Spøttrup
Mere debat i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk