Integrationsindsats er tæt på at koste bokseklub livet
Fredag d. 14-07-2017 kl. 14:17
Af: Ole Tang

Det, der skulle være et ambitiøst integrationsprojekt, er endt som en livstruende affære for bokseklubben BK Limfjord i Skive.

Skive Kommune har ønsket at aktivere en gruppe på 35-40 personer - fortrinsvis syriske flygtninge - med et kommunalt betalt medlemskab af klubben på Viborgvej i Skive, og det projekt gik BK Limfjord ind i.

Men virkelighedens verden blev, at flere end 100 hidtidige medlemmer opsagde deres medlemskab, da de angiveligt følte, at de nye medlemmer »fyldte for meget« i klubben.

De mange udmeldelser pressede en i forvejen økonomisk trængt klub.

Den eneste ansatte i klubben er blevet afskediget, og BK Limfjord føler ikke, at kommunen har vist vilje til at medvirke til at finde en vej ud af det økonomiske morads.

- Alle vasker hænder og lader os stå tilbage med aben, siger bestyrelsen i BK Limfjord.

Bestyrelsen har søgt om fuld lokalestøtte, som alle andre klubber i Skive Kommune får, men det blev afvist, med begrundelsen »for høj husleje«.

Formanden for Skive Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg, Ditte Staun (R) understreger, at Skive Kommune har stor respekt for klubbens sociale indsats.

Men hun fremhæver samtid, at BK Limfjord får et »meget højt« tilskud på samlet set 587.872 kroner.

- I lighed med andre foreninger har vi blandt andet tilbudt at være behjælpelig med at finde en anden, egnet lokalitet med en mere rimelig leje, oplyser Ditte Staun.

Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk