Rock ved Åen ændrer holdning: Koncertgængere kan få dagsbillet refunderet
Fredag d. 14-07-2017 kl. 12:57
Af: Peter Welander

Arrangørerne af Rock ved Åen har nu valgt at refundere det, der svarer til 80 procent af billetprisen til koncertgængere med dagsbillet, som måtte være utilfredse, med at de to glam rock-bands Sweet og Slade er aflyst og erstattet af to andre bands til Rock ved Åen.

Det meddeler Rock ved Åen fredag middag på deres egen facebookside efter flere dages omtale af sagen i Skive Folkeblad.

Her understreges det, at det udelukkende er folk med dagsbillet til 18. august (og altså ikke folk med partoutbillet til Rock ved Åen-koncerter), som kan få penge tilbage.

Da ét af i alt tre oprindeligt annoncerede navne stadig spiller 18. august (et ABBA-coverband) har man valgt at refundere 80 procent og ikke 100 procent.

»Sweet og Slade er forhandlet som én pakke gennem samme management i UK, og hvad et bandmedlem udtaler uden om management kan/vil vi ikke forholde os til. Det er lykkedes bestyrelsen at skaffe gode nye navne med meget kort varsel«, skriver bestyrelsen blandt andet på facebooksiden, hvor man som koncertgænger kan læse nærmere om, hvad man konkret skal gøre, hvis man ønsker at få pengene retur.

Bestyrelsen har ikke ønsket at udtale sig til Skive Folkeblad om sagen.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk