Sweet-manager om Rock ved Åen: Penge årsag til aflysning
Fredag d. 14-07-2017 kl. 12:11
Af: Peter Welander

Hvis arrangørerne af Rock ved Åen angiver »logistiske udfordringer« som årsag til aflysningen af Sweet og Slade som hovednavne 18. august, må det stå helt for deres egen regning.

De logistiske udfordringer ligger nemlig ikke hos bandsene, ifølge Sweets manager, Nigel Kerr fra ABS Agency i Storbritannien.

Derimod er forklaringen ifølge manageren, at arrangørerne ikke har tilstrækkelige midler til at kunne betale for glam rockshowet med de to bands.

I en mail til Skive Folkeblad skriver Nigel Kerr, at han er blevet oplyst om, at der ikke var tilstrækkeligt med penge - »sufficient funds« - til at betale de to bands, og at »the show is no longer going ahead as far as I am concerned«.

Derfor har Nigel Kerr ikke længere noget med sagen at gøre:

»The decision is out of my hands,« skriver han.

Nigel Kerr beklager, at The Sweet ikke får penge for et show, som ellers har stået i bandets tour-kalender i flere måneder - og han beklager, at lokale fans i Skive er blevet berøvet muligheden for at se et fantastisk liveband.

Rock ved Åen har fundet de to bands Die Herren og The Original Jukebox Heroes, og de afviser at refundere penge for billetterne, selv om Slade og Sweet ikke kommer til Skive som annonceret.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk