Politiet efterlyser sort Audi A6: Har du set den?
Fredag d. 14-07-2017 kl. 10:48
Af: Jacob Andersen

I forbindelse med de seneste indbrud i håndværkerbiler efterlyser Midt- og Vestjyllands Politi nu en sort Audi A6 stationcar med polsk nummerplade.

I nattens løb er der igen stjålet værktøj. Udbyttet natten til fredag var blandt andet en generator, nogle måleinstrumenter og forskelligt el-værktøj.

Midt- og Vestjyllands Politi har her til morgen modtaget anmeldelser om flere indbrud i håndværkerbiler i Skibbild, Kølkær og Studsgård. Derudover et indbrudsforsøg i en varebil i Struer.

Ved et af indbruddene har et vidne set en bil holde i nærheden. Der er tale om en sorte Audi A6 stationcar med polsk nummerplade, som er set på Snejbjergvej, Studsgård, omkring kl. 01.15. Bilen kan have forbindelse til flere indbrud.

Politiet vil gerne vide mere om bilen og opfordrer derfor borgere, som har set bilen i elleromkring Herning i nattens løb, til at kontakte politiet på tlf. 114.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk