Dalgaard tilbage til SIK samt unge Frandsen på plads
Lørdag d. 15-07-2017 kl. 16:21
Af: Ole Tang

Dagens store SIK-nyhed lørdag var, at sportschef Rasmus Brandhof sidst på eftermiddagen kunne melde ud, at målsluger Thomas Dalgaard vender tilbage til den gule trøje.

Dalgaard har senest spillet for Vendsyssel, og var på prøvetræning hos Helsingør, men kom herfra med en skade og uden aftale.

- Og nu har jeg fanget ham for det næste år. Det er en aftale, jeg er meget glad for, siger Brandhof, der ikke siger, at han nu har 2017/18 truppen, men at han er helt tryg ved det, der nu er på plads.

Lørdag blev det også meldt ud, at SIK’erne har lavet kontrakt med unge Mikkel Frandsen, 20 år, og en fyr, der har trænet med siden sommertræningen gik i gang.

Frandsen var i Kjellerup før sommerferien, er søn af tidligere SIK-slider Per Frandsen, og bor i Vridsted - og har i første omgang fået en aftale frem til nytår.

- Thomas er stadig en målscorer af høj karat og han er meget fokuseret, så jeg glæder mig utroligt meget til at byde ham velkommen, siger Brandhof.

Også træner Kim Kristensen er glad.

- Det er en fantastisk signing. Han vil lave de 10-15 mål, som kan gøre en forskel for os. Jeg er meget tilfreds med at få tilført Thomas Dalgaard, siger han.

Thomas Dalgaard har været i SIK-regi i flere omgange (billedet) og har altid været garant for mål - hans egen påstand er »et mål pr. kamp«.

Alt om det vel nok uventede comeback i bladet mandag.

Ole Tang
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk