SIK i »målorgie« i Højslev
Lørdag d. 15-07-2017 kl. 15:32
Af: Ole Tang

Efter blot at have scoret et enkelt mål i de fire første træningskampe, så var Skive IK lørdag part i et rent »målorgie«, da det lokale 1. divisionshold mødte Vejle i Højslev.

Den udmøntede sig i et ganske underholdende opgør - og et resultat på 2-2 kunne begge parter være tilfredse med.

Skive kom foran to gange - først på et diskutabelt straffespark efter 25 minutter, dømt for hands men sikkert omsat af Martin Thomsen.

Midtvejs i 2. halvleg udlignede Vejle - et godt hovedstød efter hjørnespark, men 10 minutter senere gjorde Magnus Jensen gengæld i den anden ende, og headede fornemt Mikkel Frandsens indlæg i maskerne.

Et tredje hovedstødsmål sikrede 2-2 - hovedet, det gjorde forskellen sad på Rasmus Lauritsen, der var i Skive i foråret.

Hos Skive var der sæsondebut til Frederik Brandhof, og Andreas Raahauge stod 75 minutter i målet og ligner her og nu manden, der vinder kampen om spilletiden i SIK-kampen. Det var det første af frem træningsopgør, som SIK’erne ikke tabte.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk