Glad Thomas Dalgaard: - Jeg kan stadig lave mål
Mandag d. 17-07-2017 kl. 11:24
Af: Ole Tang

Det var en rolig og afklaret Thomas Dalgaard, som Folkebladet fangede lørdag, da det blev kendt, at han har lavet en 1-årig aftale med den klub, som han nu har været i - i hele fire omgange.

- Det bliver fint, jeg glæder mig, siger 33-årige Dalgaard, der i forrige uge var til prøvetræning hos superliga-nyoprykkede Helsingør -og angiveligt også blev tilbudt en aftale, som han dog ikke accepterede.

I sidste sæson spillede han for Vendsyssel FF og bidrog til deres sæson med 11 scoringer.

- Jeg lover ikke et mål pr. kamp mere. Det kunne jeg love, da det hed danmarksserie-fodbold. På divisionsniveau er det sværere, men jeg kan stadig lave mål, lover Thomas Dalgaard, der tog en læreruddannelse i Skive, mens han blandt andet spillede i Viborg og Skive.

- Det bliver fint - jeg glæder mig til at spille sammen med John Dyring, Lawal og Martin Thomsen igen - og en hel flok unge fyre. Skive gjorde det rigtigt flot i sidste sæson - og det bliver da en opgave »bare« at leve op til det, men vi skal gøre forsøget. Jeg synes, at Skives projekt og set-up ser spændende ud, siger Aarhus-baserede Dalgaard.

- Du kom skadet fra Helsingør - er du skrøbelig?

- Nej, nej - det var en forstrækning, og jeg er helt klar og træner med på tirsdag, og ellers har jeg ingen skrøbeligheder.

- Bliver det din sidste kontrakt?

- Nej. Jeg regner med at skulle spille på højt niveau, til jeg er 40, så det ville overraske mig meget.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk