Skive går glip af 30 nye arbejdspladser
Mandag d. 07-08-2017 kl. 14:32
Vinduesproducenten Kastrup, har flere gange udvidet sin virksomhed i Vester Lyby, Kastrup Træ-Alu. Men nu har ledelse og ejere fravalgt afdelingen nord for Skive, når det gælder aktuelle planer om en udvidelse, der ventes at give grundlag for yderligere 30 arbejdspladser.

Det fremgår af en artikel i Dagbladet Holstebro, hvor direktør Lasse Kastrup fortæller om selskabets aktuelle planer om at udvide fabriksarealet med 5000 kvadratmeter. Udvidelsen vil finde sted på fabrikken ved Holstebro, som vil få glæde af de ekstra arbejdspladser.

Skive er valgt fra, siger Lasse Kastrup i interviewet med Dagbladet, der citerer ham således:

- Vi kunne have udvidet fabrikken i Skive, men vi har valgt Holstebro, da den kommer til at ligge bedre i forhold til motorvejen. Samtidig har Holstebro et bedre opland i forhold til at skaffe medarbejdere.

joan
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk