Politiet advarer: Lokale drenge leger livsfarlig leg
Tirsdag d. 08-08-2017 kl. 13:14
Af: Pauli Vendelbo

Det var en noget overrasket og chokeret Line Thorsager Christensen fra Højslev, der for nylig opdagede, hvordan helt unge drenge var i gang med en farlig leg midt på Viborgvej i Højslev, hvor der kører mange biler, busser og lastbiler.

Hun havde hørt, at der var blevet råbt noget til hendes egne drenge, der legede ude i haven, og hun gik ud i haven for at se, hvad det handlede om.

- Jeg fik øje på de tre drenge ude på vejen, og den ene lå ned på vejen og ventede på, at der kom en bil. Den samme dreng stod på et tidspunkt mellem chikanerne og løb først til siden, da bilen kom helt tæt på, fortæller Line Thorsager Christensen.

Hun tog et billede af legen og lagde det op på en lokal Facebook-gruppe, hvor hun samtidig appellerede forældrene til at tage en snak med deres drenge.

- Jeg tænker, at den leg nemt kan gå galt, så derfor gælder det om at få den stoppet, siger Line Thorsager Christensen.

Episoden fra Højslev blev ikke anmeldt til politiet, men hos lokalpolitiet i Skive har politikommissær Lars Mikkelsen hørt om fænomenet, men det er ikke noget, han vurderer, der er særlig udbredt i lokalområdet.

- Det er ikke noget, vi hører om, men jeg kan huske, at det har været oppe at vende på et tidspunkt, og vi vil kraftigt fraråde den slags lege, lyder det fra Lars Mikkelsen.

Line Thorsager Christensen understreger, at hun kun har set legen blive praktiseret den ene gang.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk