Vuggestuetilbud i Skive Nord
Onsdag d. 09-08-2017 kl. 07:23
Der har i flere år været et ønske og et stort behov for vuggestuetilbud i Skive Nord.

Der er igennem flere høringssvar fra faggrupper, forældrebestyrelse, ejendomsmægler og foreninger blevet argumenteret og dokumenteret (se referat fra børne- og familieudvalgsmøder), at der er et behov for vuggestuetilbud i Skive Nord sideløbende med dagplejetilbud.

Jeg læser derfor formanden for forældrebestyrelsens læserbrev i Skive Folkeblad den 7. august med stor forståelse.

Det er selvfølgelig vor opgave at yde borgerservice, der hvor der er et vel dokumenteret behov. Er vi ikke i stand til at yde den service, som moderne børnefamilier efterspørger, kan vi ikke forvente øget bosætning i vor kommune.

Netop øget bosætning er en af de største udfordringer vor kommune vil få i fremtiden. Formår vi ikke at tiltrække nye borgere til vor kommune, får vi store problemer på mange områder i fremtiden.

I Skive Folkeblad den 7. august kan vi endvidere læse, at formanden for SET Gregers Fredriksen udtaler, at vor arbejdsløshedsprocent er så lav i Skive, at det kræver en tilflytning til egnen.

Derfor skal vi styrke de områder, som der efterspørges i et moderne samfund med aktive borgere, for kun på den måde kan vi øge vor bosætning i Skive kommune.

Bolette Dahl Pedersen,

byrådspolitiker V,

Petuniavej 254,

7800 Skive
Mere debat i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk