Oliver I. Pedersen er tilbage: - Det er ikke særlig sexet
Torsdag d. 10-08-2017 kl. 10:53
Af: Brian Laursen

Var der en spiller, som glædede sig ekstra meget til pokalkampen i VRI i aftes, så var det Oliver I. Pedersen.

I begyndelsen af maj fik han en bold i hovedet under træning, og knap to uger senere udgik han af kampen mod Vendsyssel og kunne efterfølgende ikke huske ret meget af det, der var foregået på banen.

Bolden i hovedet havde givet ham en hjernerystelse, og nu måtte der en pause til.

- Det var rart at være med igen. Jeg har fandeme savnet at spille fodbold og kampe, sagde han efter at have været med sine holdkammerater i omklædningsrummet for at synge sejrshymnen.

Med en hjernerystelse følger altid en risiko for, at der må siges farvel til karrieren. Men der har Oliver I. Pedersen aldrig været i sin tankevirksomhed.

- Nej, jeg har aldrig troet, jeg ville blive nødt til at stoppe. Jeg har hele tiden troet, jeg bare skulle have noget ro - jeg skulle have en pause efter Vendsyssel-kampen, og derefter var planen, at jeg skulle tilbage, fortæller han.

Mod VRI mødte han op med et specielt pandebånd til at beskytte hovedet. Det har han brugt, siden han begyndte at træne med den 20. juni.

- Det er ikke så sexet, men det fungerer. Det er måske noget falsk tryghed, det giver - det tager nogle procenter, men ikke det hele. Men psykisk giver det noget at tage det på, siger Oliver I. Pedersen, som ikke tør give et bud på, hvor længe han vælger at spille med pandebåndet.

- Nu skal jeg have kampformen pudset af. Jeg er i god form løbemæssigt, men jeg regner ikke med at starte inde de første par kampe. Det affinder jeg mig med og tager de minutter, jeg kan, og gør det pisse godt, når jeg kommer ind, lover han.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk