Sild i stride strømme
Lørdag d. 12-08-2017 kl. 17:58
Af: Joan Thora E. Laurberg

Endnu engang er Glyngøre Sildefestival et tilløbsstykke. Flere hundrede samledes tidligt i Kassehuset på havnen i Glyngøre, og mange fortsætter, lige indtil festivalen natten til søndag slutter med mad og dans.

Her er havnekøkkener, sanger og sangerinder. Her er fastboende og sommerhusejere. Her er tidligere beboere på hjemstavnsvisit.

Regnen er med fra begyndelsen, men varsler ophold og ophør. Men selvom Glyngøre Sildefestival begynder i et vejr, der må betegnes som vådt og ikke vindstille, så er der glade miner - og mange af dem - rundt omkring på havnen i Nordsalling.

For flere af deltagerne er det en fast tradition at være med, når Glyngøre Sildefestival finder sted. Der skal være meget vigtige aktiviteter i kalenderen, hvis andet end festivalen skal lokke dem ved det årlige arrangement.

Her er masser af fiskespecialiteter og andre specialiteter. Her er fisk i fileter, pølser, burgere. Her er musik, øl, sodavand og andet, der er med til at gøre en dag på havnen ekstra hyggelig.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk