Brand i traktor ved Hagenshøj
Søndag d. 13-08-2017 kl. 10:11
Af: Pauli Vendelbo

Årets første brand i forbindelse med høsten fandt sted søndag formiddag klokken 9, da der brød brand i førerhuset på en traktor på en mark ved Furvej tæt ved Hagenshøj.

Landmanden, der ejer traktoren, var ved at harve marken efter endt høst, da traktoren af mærket New Holland pludselig stod i flammer.

- Han formåede selv at komme ud af førerhuset og holde flammerne i skak med en pulverslukker, indtil jeg i første omgang kom med en vandslukker, og de store brandbiler efterfølgende kom og fik slukket branden helt, siger Jan Nygaard Christensen, indsatsleder ved beredskabet i Skive Kommune.

Branden opstod ifølge Jan Nygaard Christensen formentlig efter en kortslutning i ledningsnettet, men indsatslederen forventer, at traktoren kan bruges igen.

- Jeg tror ikke, den er så skadet, at den ikke kan køre igen, og det er kun takket være hurtig indsats fra ejeren, lyder det fra Jan Nygaard Christensen.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk