Kampen om det bedste træk
Søndag d. 20-08-2017 kl. 16:05
Af: Turit Skovborg

95,08 meter var ikke nok til, at Oddense-boen Lars Krogh lørdag aften kunne komme igen ved finalen i traktortrækkernes svar på danmarksmesterskabet, Farmcup, i Haderup. Siden 2003 har han kørt traktortræk og de seneste fire år med den specialbyggede traktor Obelix. Lørdag aftens finale endte med en 4. plads til ham og Obelix, som han ejer sammen med murermester Bjarne Nielsen.

Obelix har været drilsk de seneste par år, så der er blevet lagt ret mange timer og ret mange penge i den blå Ford-traktor, der trækker med 1200 heste. Selvom Lars Krogh ville ønske, at den kørte lidt bedre og havde knap så meget vrøvl med motoren, så glæder han sig over alle timerne på værkstedet. Her handler det nemlig om masser af fællesskab og hyggelige timer.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk