31-årig sigtet for vold mod dørmand
Søndag d. 20-08-2017 kl. 09:53
Af: Turit Skovborg

Klokken 3.55 natten mellem lørdag og søndag blev politiet kaldt ned til værtshuset Zwei Grosse Bierbar i Skive, fordi en 31-årig mand fra Højbjerg ved Aarhus havde overfaldet en dørmand. Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi havde manden både bidt dørmanden bag højre øre, kradset ham i panden og grebet om hans hals. Derfor er han nu sigtet for vold.

Da politipatruljen ankom, var den 31-årige mand helt ustyrlig, så han endte med at hive to sigtelser mere hjem, inden han kom til detentionen i Holstebro til videre sagsbehandling og afrusning.

Ifølge vagthavende ville den 31-årige nemlig ikke fortælle, hvem han var, og det har man pligt til over for politiet, så det gav ham endnu en sigtelse oven i hatten. Derudover følte han sig foranlediget til at kalde den kvindelige betjent for »fucking møgkælling« og »fandens facist«, og det kostede ham en 3. sigtelse for fornærmende tiltale, fortæller vagthavende.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk