Politiker afkræves klart svar: På hvilket plejecenter går personalet grædende hjem?
Torsdag d. 07-09-2017 kl. 15:08
Af: Peter Welander

Hvis Peter Hahn, Venstre-politiker i Skive Byråd, har kendskab til, at der skulle være plejepersonale som går grædende hjem i frustration over arbejdsforhold, så bør han også sætte navn på, hvilket plejecenter det konkret drejer sig om.

- Jeg er således i indeværende uge gjort bekendt med forhold på andre centre, hvor ansatte græder efter endte vagter eller overvejer at opsige deres job grundet travlhed i en sådan grad, at omhandlende typisk dedikerede medarbejder ikke føler, at de har tiden til at udfører plejeopgaven på den gode og ordentlige måde, som vi alle ønsker, skrev Peter Hahn i et læserbrev, der blev bragt i Skive Folkeblad den 27. juli i år.

Det mener man i social- og ældreudvalget, der i går besluttede at rette henvendelse til borgmester Peder Chr. Kirkegaard for at få borgmesteren til at hive fat i Peter Hahn og afkræve ham et svar.

- Det er rigtig alvorligt, hvis nogen går grædende hjem fra deres arbejde, siger udvalgsformand Preben Andersen (DF).
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk