Ambulancefolk bad om hjælp til at finde en kvinde i Skive
Fredag d. 08-09-2017 kl. 10:20
Af: Turit Skovborg

Torsdag ved 17.30-tiden løb en sindsforvirret kvinde rundt ved Nørre Boulevard i Skive på strækningen mellem museet og rundkørslen ved Rosenbakken og forsøgte ifølge politiassistent Niels Bach fra lokalpolitiet i Skive at blive påkørt af de bilister, der kom forbi hende.

Klokken 17.36 fik politiet derfor en anmeldelse fra nogle ambulancefolk, som bad om hjælp til at få fat i kvinden, inden hun gjorde skade på sig selv i trafikken. Skive Folkeblad erfarer, at ambulancefolkene selv forsøgte at finde kvinden, inden de kontaktede alarmcentralen.

Det lykkedes hurtigt politipatruljen at få fat i det der viste sig at være en 42-årig kvinde, der i forvejen er kendt af politiet. Politifolkene beroligede hende og bragte hende til et lokalt socialt opholdsværested.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk