Uvis fremtid for talentarbejde efter SIK-udtrækning
Søndag d. 10-09-2017 kl. 12:09
Af: Brian Laursen

Fodboldsamarbejdet FC Salling kan være tæt på at have fået dødsstødet. Det store trækdyr i projektet, som er designet til at sætte talentarbejdet blandt egnens ungdomsspillere i system - Skive IK - trækker sig nemlig med udgangen af efteråret. Efter drøftelser i moderklubben og i Skive IK Elite er man nået til den konklusion, at det er for dyrt at være med i FC Salling.

»Det er ikke muligt at skabe grundlag for en økonomi i balance. Dette blandt andet set i lyset af både SIK Elite og SIK moderklubs regnskabsmæssige resultater de sidste 4-5 år, som ikke giver mulighed for at tilføre FC Salling de ønskede midler,« skriver Skive IK i en pressemeddelelse.

Det efterlader de øvrige fem klubber i uvished. Roslev IK og Højslev Station gik oprindelig med i samarbejdet, da Skive IK inviterede, og så sent om i dette forår kom Spøttrup MS, Stoholm og Ørslevkloster med og fordoblede antallet af parthavere.

De fem klubber skal nu mødes tirsdag den 19. september for at drøfte, om man kan løfte FC Salling på egen hånd.

SIK holder foreløbig dørene åbne for, at man kan være med i et fortsat samarbejde omkring pigefodbolden, da det er langt mindre omkostningstungt end hos drengene, forklarer Kim Kock, formand for moderklubben.

Læs mere om det kriseramte talent-samarbejde, ærgrelse og skuffelse, i Skive Folkeblad mandag
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk