Roslev er pludselig helt fremme i Serie 1
Mandag d. 11-09-2017 kl. 13:09
Af: Ole Tang

Med den anden sejr i træk har Roslev pludselig taget springet fra serie 1-puljen bund til en placering som nr. 3 - og igen efter et drama - denne gang 3-4 ude mod Aulum, hvor det i sidste runde var Vestthy, der blev slået med 4-5.

- Jeg synes godt, vi kan kalde sejren fortjent. Der skete meget og Aulum havde også deres, men vi førte med 4-2 - og efter deres 4-3 reducering kom de ikke frem til mere, siger RIK-træner Klaus Isaksen, der havde unge debutanter med på bænken - grundet afbud fra folk som bl.a. Jakob Alsbjerg, Emil Højgaard og Benjamin Børsting.

Bænkede Thomas Børsting Pedersen og Anders Lund kom dog ikke i spil.

- VI kom tidligt bagud, men Andreas Kristensen udlignede, og inden pausen bragte Mathias Primdahl os i front, assisteret af Christian Isaksen, der var skarp i dag, siger far Klaus Isaksen, træner.

Kort inde i 2. halvleg udlignede Aulum, men Roslev svarede igen med to mål - først ved Jannick Lundemann, dernæst ved Christian Isaksen, og oftest med en meget fremtrædende Ebbe Sørensen som motor på midtbanen og oplægger.

- Desuden havde vi igen rigtig god gavn af Mads Højgaard i målet, han gjorde igen en flot kamp, siger Klaus Isaksen.

Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus
Sport øvrigt:

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk