TV Midtvest. Manden var anklaget for den 23. ">
Truede med at skyde politiker: Skibonit idømt fængselsstraf
Tirsdag d. 12-09-2017 kl. 15:01
Af: Jacob Andersen

En 30-årig mand fra Skive er tirsdag blevet idømt 30 dages betinget fængsel for at have truet en folketingspolitiker på Facebook.

Det skriver TV Midtvest.

Manden var anklaget for den 23. september sidste år, at havde skrevet ’...Ville ønske at jeg bare kunne udfordrer dig til duel. Tage dig ud med et enkelt skud...’. Og det vurderede dommeren ved retten i Viborg altså til at være så alvorligt, at manden blev idømt 30 dages betinget fængsel.

Han blev dømt efter straffelovens paragraf 119 stk. 1, der handler om vold og trusler mod personer i offentlig tjeneste.

Ifølge BT, er det folketingspolitikeren, Kenneth Kristensen Berth, som har modtaget dødstruslen. I forbindelse med et interview med avisen sagde folketingspolitikeren blandt andet.

»Tonen bliver hårdere og hårdere, men det er vigtigt, at man reagerer på det, for hvis vi først begynder at tolerere den slags, går det galt. Uanset om man er folkevalgt eller ej. Bliver man udsat for trusler, skal det meldes til politiet, så der kan blive slået ned på det«, udtalte Kenneth Kristensen Berth til BT.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk