Thise Mejeri støtter brysterne med lyserød mælkekarton
Tirsdag d. 12-09-2017 kl. 11:50
Thise Mejeri har indgået et samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og har derfor valgt at »rocke« mælkekøleren ved at sende en helt lyserød karton på hylderne i anledning af Kræftens Bekæmpelses kampagne: »Støt Brysterne«.

Thise håber, at det bringer et smil frem hos kunderne, når de ser den lyserøde karton, og at de samtidig får lyst til at støtte op om kampagnen.

Det er Thises jersey minimælk 0,5 procent, der ændrer udseende. Og Thise garanterer trods kartonens lyserøde ydre, at mælken indeni stadigvæk er hvid.

- Hos Thise Mejeri er vi uafhængige - men også dybt forpligtede. Brystkræft rammer hver 9. kvinde, men chancen for at overleve er heldigvis steget markant. Denne udvikling ønsker vi skal fortsætte, og vi har valgt at samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, fordi således at være med til at gøre en forskel, skriver mejeriet i en pressemeddelelse.

Kartonen, der kom på gaden tirsdag, vil være tilgængelig i butikkerne nogle uger frem.

For hver solgt karton donerer Thise Mejeri 0,25 kroner til »Støt Brysterne«.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk