Mand mistænkt for hærværk på begravelses-forretning
Tirsdag d. 12-09-2017 kl. 08:02
Hos begravelsesforretningen i Vestergade er en stor rude blevet knust. Nogle timer inden er en sort lædertaske forsvundet fra et køkkenbord i en lejlighed i Thomsensgade - begge adresser i Skive.

Lokalpolitiet i Skive har en mistanke om, at samme mand kan stå bag begge tilfælde, der fandt sted henholdsvis fredag aften klokken 21.46 og fredag eftermiddag klokken 16.

Fra begravelsesforretningen er en mand set løbe fra stedet. Han beskrives som slank af bygning og med et markeret tyndt ansigt. Han har mørke øjenbryn, vurderes til at være under 30 år, og han var iført mørk hættetrøje og bar en sort skuldertaske, oplyser politiassistent Niels Bach.

Om episoden i lejligheden fortæller han, at politiet modtog en anmeldelse fra en 34-årig kvinde, der havde fået stjålet sin taske fra køkkenbordet.

- Døren til lejligheden stod åben, og tasken blev stjålet med visa dankort, kørekort, sundhedskort og et medlemskort samt 400 kroner i kontanter og lidt makeup. Men inden man opdager, at tasken er væk, har anmelder set en mand, som var iført mørk hættetrøje og bar en rød, firkantet taske. Hun så ham gå ud ad gården, og han blev bemærket så meget, fordi han ikke hørte til i miljøet, siger Niels Bach.joan
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk