Kommunen om Brårup Skole: »Vi har ikke løst problemerne«
Onsdag d. 13-09-2017 kl. 14:44
Af: Jacob Andersen

En gruppe unge har på det seneste skabt en urolig stemning på Brårup Skole. Senest tirsdag aften, hvor lokalpolitiet traf tolv unge, der sad i en bålhytte på skolen, og som ifølge politiets udsagn havde røget hash.

Tirsdagens møde mellem de unge og ordensmagten er blot et af flere, og Skive Kommune erkender, at deres initiativer endnu ikke har løst problematikkerne med de unge.

- Jeg synes ikke, at vi har fået løst problemerne endnu, siger familiechef i Skive Kommune Lotte Junker og fortsætter.

- Men vi arbejder på det.

Læs også: 12-årig røg hash med 25-årig

Lotte Junker forklarer, at kommunen lige nu samarbejder tæt med politiet, skolen og SSP i et forsøg på, at få løst de problemer, som de unge skaber.

- Jeg kan ikke sige, hvilke konkrete løsninger vi arbejder på, for de unge skal ikke kunne læse om det i avisen. Men jeg kan sige, at vi har et tæt samarbejde, hvor vi drøfter, hvordan vi kan hjælpe hinanden, siger Lotte Junker.

Læs også: 17-årig pige kørte ræs i skolegården

Ifølge lokalpolitiet er en af de store advarselssignaler, at der er så stor aldersspredning i gruppen, og det er Lotte Junker enig i. Men aldersforskellen er også en af årsagerne til, at problemet med de unge er svær at løse.

- De unge er meget forskellige, og derfor er det svært at lave f.eks. et klubtilbud, som vil kunne passe til dem alle sammen. Derfor arbejder vi på forskellige tiltag, og vi er i dialog med nogle af de unge mennesker, siger Lotte Junker.

Lokalpolitiet vil i den kommende tid fortsat patruljere og holde et ekstra øje med området omkring Brårup Skole.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk