Sommeren i Skive Kommune skraber bunden på landsplan
Onsdag d. 13-09-2017 kl. 15:10
Af: Thomas Johansen

Den danske sommer 2017 vil næppe blive husket for det gode vejr. Slet ikke i de lokale kommuner, der hænger med gråvejret i vandskorpen i DMI’s statistik over, hvordan de enkelte kommuner klarede sig gennem sommeren.

Både Skive, Holstebro og Viborg er placeret i den dårligste femtedel blandt de 98 danske kommuner. Holstebro klarer sig bedst med en placering som nr. 80, mens Skive følger efter som nr. 87, og Viborg ligger placeret som nr. 91 blandt den 98 danske kommuner.

DMI’s sommerrangliste over kommunerne er udregnet efter en gennemgang af tre parametre: Gennemsnitstemperatur, antal solskintimer og nedbør.

Og af de tre lokale kommuner fik Viborg både færrest solskinstimer og mest nedbør. Til gengæld var sommeren et bette nøk varmere i Viborg (15,1 grader) end i Holstebro og Skive (15,0).

Landets bedste kommune at opholde sig i denne sommer var Vordingborg. Her var det i gennemsnit mere end én grad lunere end her på egnen, og indbyggerne kunne glæde sig over mere end 100 solskinstimer ekstra.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk