Storm over Danmark: Skive går fri for vind, men ikke for regn
Onsdag d. 13-09-2017 kl. 13:20
Af: Jacob Andersen

Skive har været hårdt ramt af ekstremt efterårsvejr siden sommeren gik på hæld, men denne gang ser det ud til, at vi slipper for de hårde vinde, som blæser ind over det sydlige Danmark.

- I får en skyet dag med regn, men det bliver ikke så blæsende som i resten af landet, siger vagthavende meteorolog hos DMI, Klaus Larsen, til Skive Folkeblad.

DMI melder om vindstød af stormstyrke, som især kommer til at ramme den sydlige del af Jylland, Fyn og det sydlige Sjælland. Vinden blæser ikke helt op til Skive, men regnvejr slipper vi ikke for. Ifølge DMI skal vi forvente mellem 5 og 7 millimeter regn og måske en enkelt tordenbyge.

De næste dage klarer det en smule op, men ifølge Klaus Larsen, slipper vi ikke helt for regn og efterårsvejr.

- Vejret bliver bedre de næste par dage. I slipper ikke for perioder med regn og byger, men der vil blive plads til sol indimellem. Det klarer op torsdag og fredag, og store dele af weekenden byder på pænt vejr, siger han.
Læs mere i Skive Folkeblad

Bestil abonnement her
Kommenter artiklen
For at kommentere artiklen skal du enten være oprettet som bruger eller kommentere ved hjælp af din profil på Facebook, Google eller Twitter.
Første gang, du kommenterer, vil du blive bedt om at verificere din e-mailadresse. Først herefter bliver din kommentar synlig.
Hvis du ikke modtager en e-mail fra Disqus.com, ligger den muligvis i din spam-mappe.
comments powered by Disqus

Søg på SkiveFolkeblad.dk

Loading

Events fra Skiveportalen.dk

Annonce:

Læs avisen online

find job i samarbejde med Ofir.dk

Skive Folkeblad | Gemsevej 7-9 |7800 Skive | Tlf. 97 51 34 11
E-mail: Annonce@skivefolkeblad.dk | Redaktion@skivefolkeblad.dk | Abonnement@skivefolkeblad.dk