Gå til hovedindhold

Tilbud

Bliv abonnent NU og få avisen i 4 måneder for 3 måneders pris

Få alle de lokale nyheder i din avis... 

Her på Skive Folkeblads hjemmeside kan du se uddrag af nogle få lokale nyhedsartikler. Men hvorfor nøjes med det, når du hver dag kan få hele Skive Folkeblad leveret med masser af lokale nyheder, mennesker og meninger.

Skive Folkeblad er din avis. Vi går tæt på din hverdag og din egn i din lokale avis. Og det er både spændende og klogt at følge det lokale liv i Skive Folkeblad.

Vi har et godt tilbud...

til dig, hvis du vil prøve et abonnement på Skive Folkeblad:

Ring til Skive Folkeblad på 97 51 34 11 (mandag til torsdag kl. 8-16, fredag kl. 8-15) eller udfyld formularen.

Så sender vi dig en aktiv og spændende lokalavis - og samtidig får du avisen leveret* for kr 8,13 pr. dag. Da det er et tilbud til nye abonnenter, er det dog en betingelse, at du eller din husstand ikke har abonneret på avisen i de sidste fire måneder.

Som abonnent på Skive Folkeblad får du alle de lokale nyheder og meget andet: Du får spændende interviews og baggrundsartikler, underholdning, debat, sport, livsstil - og hver uge tema-sider om alt fra biler og bolig til artikler om børns opvækst og lægebrevkasse. Plus annoncer med gode tilbud, så du kan spare penge.

Husk der er nyheder i nærheden!

Ring til Skive Folkeblad på 97 51 34 11 (mandag til fredag kl. 8-16, fredag kl. 8-15) eller udfyld email formularen. Så sender vi dig en aktiv og spændende lokalavis.

Med venlig hilsen

* Levering er betinget af, at du bor i Danmark. Bor du i udlandet, Færøerne eller Grønland vil der blive lagt porto oveni abonnementsprisen.