Gå til hovedindhold
Lokalt

Posefest skal give større sammenhold

23-08-2013 KL. 21:38
- Vi vil gerne skabe et netværk her i Vinde. Vi ønsker, der skal være noget at samles om, siger de to unge familiefædre Rasmus Slyngborg (til venstre) og Claus Jeppesen, som derfor har planlagt en fælles fest, en running dinner, i Vinde den første lørdag i oktober. Børnene på billedet er fra venstre Ramus’ datter Laura og derefter Claus’ tre børn: Mathilde, Mathias og Martha Alberthe. Rasmus’ søn Frederik er ikke med på billedet. Foto: Lindy Jørgensen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Først forret hos den første vært i Vinde. Derefter en gåtur med posen med drikkevarer i hånden hen til næste vært, der står klar med hovedretten. Desserten kommer på bordet hos en tredje vært, inden der sluttes med en stor, fælles fest i Vinde Forsamlingshus.

Nu prøver de også i Vinde ideen af med en »posefest« eller running dinner med det mål, at de nye børnefamilier i bydelen kan lære hinanden at kende, få et netværk og noget at samles om.Ideen til at samle folk i Vinde kommer fra to unge familiefædre først i 30’erne, Rasmus Slyngborg og Claus Jeppesen. - For hyggens skyld - og for Vindes skyld, som de siger. De to er begge oprindeligt sallingboer og lærte som tilflyttere i Vinde hinanden at kende på et madlavningskursus for mænd i Vinde Forsamlingshus sidste efterår.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland