Gå til hovedindhold
Lokalt

Ballroom fitness har lokale rødder

18-10-2013 KL. 13:04
kvinder til ballroom fitness i Seve. Til MOPS Foto: Casper Jacobsen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Seks uger om året laver hun danserejser til sydligere himmelstrøg, hvor deltagerne kommer alene, parvist og med en stor aldersspredning. Hun driver virksomheden Swingtime og har i flere år undervist hos Club La Santa på solskins- og fitness-øen Lanzarote,

Navnet er Elisabeth Dalsgaard, og hun er født og opvokset i Vinderup, hvor hun boede indtil 1995, da hun begyndte et to-årigt ophold på Club La Santa.

Elisabeth Dalsgaard er ophavskvinden til motionskonceptet ballroom fitness. Hun har indtil nu uddannet cirka 125 instruktører alene i Danmark. Også udlandet har fået smag for den tidligere Vinderup-borgers fitness-dille:

- Jeg skal for eksempel til Skotland for at uddanne instruktører for en stor fitness-kæde i slutningen af oktober, fortæller Elisabeth Dalsgaard.

I dag bor Elisabeth Dalsgaard i Farum med sine to drenge på syv og otte år. Men det er på Vinderup-egnen, hun lærte de første trin til det, der senere viste sig at blive et forretningsgrundlag, som hun kan leve af. Undervejs er det blevet til flotte placeringer inden for dans, hvor hun blandt andet har været helt i top i den danske rock’n’roll-skare.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Sport

Liverpool vil fortsætte samarbejdet med indkast-træner fra Skive Liverpool vil fortsætte samarbejdet med indkast-træner fra Skive

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland