Gå til hovedindhold
Debat

Vi ved heller ikke, hvor vi har S

28-10-2013 KL. 11:40
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Peter Nielsen har her i avisen stillet det gode spørgsmål: Ved vi, hvor vi har Venstre?

Det hurtige og frække svar kunne være: »Oppe foran på 1. klasse«, men så fræk har jeg ikke tænkt mig at være her.

Spørgsmålet er stillet. fordi en af Venstres kandidater har udtalt, at det er for dårligt, at Magneten, Skovly og Idavang står til at skal spare 1,5 mio. kr. i fuld viden (håber jeg) om, at Venstre til stadighed har bakket dette forslag op. Og spørgsmålet fra Peter er i min optik helt på sin plads, og svaret blæser endnu i den (varme?) vind, der fører Venstres stolte skib frem i diverse parti-reklamer.

Liberal Alliance har allerede været fremme og sige, at det tankevækkende, at handicap/socialområdet i de næste tre år faktisk bidrager med knap 20% af kommunens samlede besparelser. Dette vil vi kæmpe for bliver lavet om i løbet af næste år!

I onsdags kunne man så læse et indlæg fra et nuværende medlem af byrådet fra Socialdemokratiet (Johnny Knudsen), hvor af det fremgår, at han bl.a. er »sikker på at vore borgere hellere ser, at vi bruger de midler, der skal til for at opretholde et liv med værdighed og indhold for bl.a. vores handicappede og ældre«. Jeg er sikker på han har helt ret – og jeg er i hvert fald en af dem. Det store spørgsmål er så bare: »Hvorfor har Socialdemokratiet så lagt navn til de nævnte besparelser?«

Johnny har også helt ret, når han skriver, at det handler om prioriteringer, men der, hvor han fejler, er, når han så - ikke overaskende - anbefaler, at man derfor bør stemme på rød blok….

Hvis man ønsker fornyet økonomisk prioritering, eller sagt med andre ord: Hvis man ønsker den tilstrækkelige økonomiske ansvarlighed, der er forudsætningen for opretholdelsen af den sociale ansvarlighed i Skive Kommune, så kan man roligt sætte sit kryds ved Liste I (Liberal Alliance).

Vi vil arbejde hårdt for, at der bliver fundet penge på budgettet til at bevare kernevelfærden på minimum samme niveau som i dag, og gerne bedre endnu. Pengene skal vi nok hjælpe med at finde andre steder….De venligste hilsner.Jan Toft

spidskandidat

for Liberal Alliance Skive

Lindevænget 40

7800 Skive
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland