Gå til hovedindhold
Sport

To gæster løb med og to »gamle« retur

21-01-2014 KL. 09:19
To 21-årige spillere, Sebastien Moneron og Ryo Asai tjekkede mandag ind i Skive IK-truppen for at træne med i en periode. ?Foto: Lindy Jørgensen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Det var ved at ligne »fuldt hus«, da Skive IK mandag samlede A-truppen til træning. To nye kiggede forbi og skal efter planen træne med i de kommende uger, nemlig japanske Ryo Asai, 21-årig kant, samt jævnaldrende Sebastien Moneron, der trods sit navn er pære dansk. Dertil kom, at såvel Nicolas Bøgild som Dustin Corea var tilbage efter overstået ferie, og dermed var man oppe på 20-25 mand, der kunne deltage.

- Det var tydeligt, at det ikke var kamptrimmede spillere, der deltog. Men gode fyre, som viste vilje og evner, og som vi glæder os til at vurdere i den kommende stykke tid, siger assisterende træner Michael Henriksen.

Ryo Asai er blevet aktuel i SIK via netop Dustin Corea. De to har spillet sammen i Portland Timbers, og Corea har givet japaneren de bedste anbefalinger.

Moneron, der er defensivspiller, har fået sin fodbolduddannelse i Silkeborg IF, hvor han begyndte som angriber, men siden er blevet omskolet til højre back.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken« Politichef med opfordring til unge op til hedebølge: »Skru nu ned for festmusikken«

112

15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv" 15-årig dreng frikender kammerater for overfald: "Jeg gjorde det selv"

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland