Gå til hovedindhold
Lokalt

Lokal politisk enighed om nej til atomaffald

19-08-2014 KL. 11:52
Anne Paulin (S) fandt kritikken af lektiecafeer noget uforståelig. Mon de forældre, som har mulighed for at spise en bolle sammen med deres børn om eftermiddagen ikke kan gøre det klokken 15 i stedet for klokken 13, spurgte hun Pernille Bloch (K), som mente at skolereformen var godt på vej til at reducere forældre til »weekendunderholdere«. Foto: Thomas Johansen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
De kunne egentlig blive enige om det meste, de seks politiske folketingskandidater og -medlemmer, der som en del af Inger Støjbergs »Tour de Salling 2014« mandag aften duellerede veloplagte på Skive Folkeblad. Ikke mindst var der entydigt fælles fodfæste om et nej til atomaffald i deponi på Skiveegnen.

Preben Andersen (DF) opfordrede de fem øvrige paneldeltagere til at bekræfte, at de ville arbejde imod atomaffald på Skiveegnen. Og der kom mindst et nik fra alle fem.

Anne Paulin (S) fandt det vanvittigt at overveje at placere atomaffald i nærheden af Thise Mejeri, mens Preben Andersen selv fandt, at det var på tide at tage en politisk runde mere om eventuelt at sende affaldet til udlandet.

- Vi har lige modtaget kemisk affald fra Syrien til destruktion på Kommunekemi i Nyborg. Sådan må vi hjælpe hinanden på verdensplan, sagde han.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland