Gå til hovedindhold
Lokalt

Klinik for ømme muskler og stressede sjæle

12-03-2015 KL. 11:49
Warunee Lapirtis til venstre i billedet tilbyder nu massage til ømme, stressede skibonitter og andet godtfolk. I Frederiksgade har den 42-årige thailænder, som har boet i Danmark i 21 år, åbnet klinikken Tongkun. På billedet ses også Narley Olesen, som indimellem også vil være at finde på klinikken. Foto: Steen Don
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Muligheden for oliemassage, thaimassage eller hotstone-massage er nu blevet en realitet i Skives centrum.
Warunee Lapirtis har åbnet klinikken Tongkun Massage i Frederiksgade i Skive.
Warunee Lapirtis drev i flere år en klinik i Aars, men på grund af familieforøgelse solgte hun den til sin kusine, som driver den videre. Senere oprettede hun klinik i privaten i Hobro, men en dag kørte hun gennem Skive og undrede sig over, at hun ikke kunne få øje på en klinik. Samtidig var der noget ved byen, som tiltrak den 42-årige mor til to.
- Skive er en flot by med nogle smukke omgivelser. En dag, jeg kørte forbi, tænkte jeg: »Hvorfor er der ikke nogen, som er startet op her?«. Så det besluttede jeg mig for at gøre, siger Warunee Lapirtis.
De første kunder har allerede prøvet at være på briksen hos Tongkun Massage, for knap var klinikken åbne, før de første ømme skuldre stod i døren.
Warunee Lapirtis fortæller, at hun er i gang med at få opdateret hjemmesiden, som er fælles for kusinens klinik i Aars og Warunee Lapirtis’ klinik i Skive samt i hjemmet i Hobro.
Af bitre erfaringer føler Warunee Lapirtis sig nødsaget til at gøre opmærksom på, at Tongkun Massage overhovedet intet har at gøre med seksuelle ydelser:
- Min massage er forebyggende og helbredende og har intet at gøre med intimmassage. Det må jeg desværre ofte forklare i telefonen, når folk ringer. Men det er nok noget, jeg må lære at leve med, da jeg jo er fra Thailand, og mange åbenbart forbinder en thailandsk massage med intimmassage, siger Warunee Lapirtis.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland