Gå til hovedindhold
Sport

Skive IK skal have ny cheftræner

30-04-2015 KL. 10:00
Foto: Lindy Jørgensen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Hvad der har kørt som et rygte siden søndag, blev bekræftet i formiddag kl. 10.
Skive IKs nuværende cheftræner, Jakob Michelsen, skifter pr. sommerferien til superligaklubben i Haderslev, SønderjyskE, hvor han skal afløse Lars Søndergaard, der rykker til AaB.
SIK og Michelsen har hele ugen kaldt historien »en and«, men krøb til korset med en pressemeddelelse, udsendt kl. 10.
- Jeg græder med det ene øje og smiler med det andet. Jeg er altid glad, når vi markerer os i sportslige »højere sammenhænge« - og i et felt har vi nu snart to superliga-trænere med Skive-fortid, siger sportschef Jesper Larsen - med henvisning til Michael Hansen i FC Vestsjælland.
Michelsen har lavet en 2-årig aftale med SønderjyskE - og nu går arbejdet så i gang for at finde hans afløser.
- Og fra det øjeblik, de her rygter gik i gang, da har jeg fået henvendelser fra interesserede kandidater, så det er ikke emner, jeg mangler, men nu drejer det sig om at finde den rette person, siger Jesper Larsen, der i lighed med sidste gang også vil lytte til de forslag, der kommer fra spillerrådet.
- Jeg har været rigtig glad for min tid i Skive, men det er klart, at et tilbud fra en superligaklub er svær at sige nej til. Nu skal forårsarbejdet gøres færdigt, og jeg vil altid tænke på min tid i Skive som noget positivt, siger Jakob Michelsen.
Skive IK får en kompensation for at slippe Michelsen, men ikke noget, der forgylder den altid slunkne kasse. Beløbets størrelse er hemmeligt, men 100.000-125.000 kr har været nævnt.
Jakob Michelsen har fortsat syv kampe at have sin opmærksomhed på i SIK-regi - den første spilles søndag ude mod Roskilde.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland