Gå til hovedindhold
Lokalt

Skive-entreprenør har bedt BIG om skitser til højhus

29-05-2015 KL. 19:25
Denne skitse viser blandt andet et 10 etager højt hus i det område, Kaj Ove Madsen købte i februar. Nu skal BIG give bud på et højt hus med boliger i området. Det behøver ikke at komme til at ligne huset på billedet.Illustration: Bjarke Ingels Group
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Entreprenør Kaj Ove Madsen, Skive, blev særdeles begejstret, da han torsdag eftermiddag overværede den internationalt anerkendte tegnestue Bjarke Ingels Groups præsentation af en vision for udvikling af Skive By over de kommende 25 år.
BIG’s vision retter sig mod områder langs Skive Å og ved fjorden. Og visionen rummer masser af boliger, arbejdspladser og aktivitetsmuligheder.
- Det var simpelthen kanon. Jeg blev meget overrasket. Efter præsentationen talte vi med David Zahle fra BIG, og vi aftalte, at BIG skal komme med nogle udkast til byggeri af et 8 til 11 etager højt hus ved åen, oplyser Kaj Ove Madsen.
Han har haft ejendom ved åen i nogle år.
I februar købte han desuden arealet mellem Skive Å og Brårupgade i Skive, som i mange år har huset maskinforretning.
Når maskinforretningen J. Hundahl Thisted - Skive har fundet en ny adresse i Skive, vil Kaj Ove Madsen bygge boliger på grunden. Og det er hér, BIG er blevet budt til at komme med forslag.
- Jeg plejer ikke at lade mig dupere af arkitekter. Men BIG kom med noget super godt til Skive. Og de vil gerne give os forslag til et højhus ved åen. Det glæder vi os til - vi skal have noget sjov i gaden her i Skive, siger Kaj Ove Madsen.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland