Gå til hovedindhold
Lokalt

Kristoffer skaber overblik over katte

22-08-2015 KL. 08:08
Det unge par Kristoffer Knudsen og Emilie Nielsen har anskaffet katten Malou, da de flyttede i lejlighed sammen. Privatfoto
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
19-årige Kristoffer Knudsen fra Skive har lavet en spritny hjemmeside helt fra bunden, hvor man hurtigt og let kan få sig et overblik over, hvilke internater der findes med katte i landet. Og man kan se præcis hvilke katte, der er på det enkelte internat.
Forleden kunne Skive Folkeblad berette om de mange killinger, der bare bliver dumpet i kasser og tasker og ender som dyreværnssager også her på egnen.
Kattekillingerne ender på internat, hvor de bliver vaccineret og neutraliseret, så de ikke kan få unger. Det er således muligt at købe en forholdsvis billig kat, der er gennemtjekket og vaccineret hos dyrlægen, når man henvender sig til et internat.
Men Kristoffer Knudsen syntes, at det var meget uoverskueligt at skulle ind på de enkelte internaters hjemmesider. Derfor fik han idéen til websitet internat-katte.dk, hvor man kan søge efter kat på ét sted.
- Det startede med, at jeg flyttede i lejlighed og gerne ville have en kat, fortæller Kristoffer Knudsen, der bor sammen med sin 18-årige kæreste, Emilie Nielsen.
Det var hende, der foreslog at finde en kat på et internat.
I dag har det unge par katten Malou, og den ny hjemmeside har i denne uge set dagens lys.
På internat-katte.dk kan man se billeder og læse beskrivelser og alder på de enkelte internat-katte.
Kristoffer opfordrer til, at man anskaffer sig en kat gennem et internat, fordi man således får en forholdsvis billig kat, der allerede er steriliseret/kastreret, så man undgår lige pludselig at stå med et kuld killinger.
Kristoffer Knudsen har diagnosen Aspergers syndrom, en form for autisme, og han har netop gennemført uddannelsen AspIT i Skive under STU (Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse).
Kristoffer Knudsen har således stort flair for it, og han skal nu i gang med at videreuddanne sig i den retning.
- Jeg skal i gang som datamatiker i Skive, fortæller Kristoffer Knudsen.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland