Gå til hovedindhold
Lokalt

Staarup Hovedgaard er solgt

28-12-2015 KL. 11:02
Lis Messmann har solgt Staarup Hovedgaard, og Lis Messmann Antikviteter har sidste åbningsdage i den kommende weekend. Arkivfoto
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Indehaveren af Staarup Hovedgaard gennem de seneste 28 år, antikvitetshandler Lis Messmann, havde indstillet sig på, at et salg af stedet, der kan føre sin historie tilbage til Valdemar Atterdags tid, ville tage mellem tre og fem år.
Det tog halvandet år. Pr. 1. februar er Staarup Hovedgaard solgt til et svensk ægtepar, der i første omgang vil bruge stedet til privat beboelse.
- Jeg har en rigtig god fornemmelse af salget, selv om det er gået langt hurtigere end forventet. Det er mit indtryk, at køberne har stor forståelse for stedets historie og de fredede bygninger, siger Lis Messmann.
Stedet er solgt uden interiør, hvilket betyder, at januar bliver en travl måned for Lis Messmann, der ikke blot skal flytte alt, og samtidig fortsætter arbejdet med sine websites fra Nordvestsjælland.
- Jeg har lejet mig ind i et 800 kvadratmeter stort lager i en etableret antikvitetshandel, hvor der er åbent hus en weekend om måneden eller efter aftale, forklarer Lis Messmann.
Liss Messmann Antikviteter i Porthuslængen har derfor de sidste åbningsdage på Staarup Hovedgaard i den kommende weekend den 2. og 3. januar.
Her vil der blive lejlighed til ikke blot at gøre en god handel, men også at sige farvel til Liss Messmann, der kom til egnen i 1987 sammen med sin nu afdøde mand, Jørgen Bram, og brugte de første fem-seks år på at restaurere den fredede, men meget forfaldne og misligholdte tidligere hovedgård.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland