Gå til hovedindhold
Debat

Ordentlighed i LAG

12-04-2016 KL. 09:10
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
På den nyligt afholdte LAG-generalforsamling i Stoholm blev den af udbrydergruppen planlagte aktion for et lokalt Skive LAG på det grundigste sat på plads.
A.L. Vestergaard fra Spøttrup, byrådsmedlem for Venstre, bebrejdede bestyrelsen manglende ordentlighed i behandlingen af udbrydergruppen under ledelse af Annette Torp, et andet byrådsmedlem for Venstre.
Det taler for sig selv, at man kræver ordentlighed af andre. Udbrydergruppens aktiviteter er selvfølgelig per definition ordentlighed, selv om det ind imellem har været lidt belastende at være deltager i løjerne.
Det er til det yderste forbavsende, at Annette Torp på generalforsamlingen kunne få sig til at fremføre, at de mange nye medlemmer i kølvandet på udbrydergruppen måtte være en konsekvens af presseomtalen. Vi andre har set mails fra Annette Torp og udbrydergruppen, hvor der opfordredes til indemeldelse og støtte til gruppen.
En af Aktionsgruppens medlemmer, Bent Jensen, forhindrede på generalforsamlingen et forslag om tilkendegivelser fra bestyrelseskandidaterne om tilhør til udbrydergruppen. Begrundelsen for forslaget var, at det kunne være rart at vide, hvad man skulle stemme på.
Bent Jensen mente ikke, man skulle beskæftige sig med fortiden, men se fremad.
Det kan anføres, at det da helt klart kan opfattes som ordentlighed at spille med fordækte kort. Man skal selvfølgelig glemme en aktion, som var så ringe gennemtænkt og tilrettelagt, at den kun kunne falde med et brag på generalforsamlingen.
Udbrydergruppens talskvinde, Annette Torp, stak iøvrigt sin forbundsfælle i udbryderaktionen, Erik Ringgård, i ryggen ved at stille forslag til en ny kandidat. Hverken denne kandidat eller Erik Ringgård blev valgt til LAGs bestyrelse.
Udbryder- eller arbejdsgruppen, som den i sine mails kalder sig selv, består af: Annette Torp, Erik Ringgård, Bente Østergård (forvildet socialdemokrat), Laila Munk (også forvildet), Bent Jensen, Arne Bisgård og Else Marie Larsen.
Forhåbentlig var den udstrakte hånd fra landsbyudvalgets formand Arne Bisgård ikke nok et udtryk for udbrydergruppens ordentlighed.

Grethe Breum
Hesthave
Åbakken 4
7860 Spøttrup
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland