Gå til hovedindhold
Lokalt

Direktør om salgs-rygte: Damolin er altid til salg

11-10-2016 KL. 11:50
»Uanset hvad der sker, uanset hvad kapitalfonden laver, så er det bare en del af livet. Damolins fokus er på anvendelsen af moleret, uanset hvem der er hovedaktionær i virksomheden. Jeg har ingen planer om at sælge mine 14 procent. Man kan altid gisne om, hvad der måtte ske i ejerkredsen, men der sker ingen ledelsesmæssige ændringer,« mener den administrerende direktør hos Damolin A/S, Søren Klitskov. Arkivfoto: Casper Jacobsen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Når en kapitalfond køber en virksomhed, er det svært at få øje på andre motivationsfaktorer end at tjene penge.
Så når videresalg tegner til at blive en god forretning, er det ikke usædvanligt, at en kapitalfonds-ejet virksomhed bliver solgt.
Det er baggrunden for, at kapitalfonds-ejede virksomheder som Damolin A/S i princippet altid er til salg.
- Vi er altid til salg, fordi vi er ejet af en kapitalfond. Jeg ejer stadig 14 procent af virksomheden, og uanset hvad kapitalfonden måtte gøre, så ændrer det ikke min status i Damolin.
Sådan siger administrerende direktør hos virksomheden, der har hovedsæde på Fur og fabrikker på Mors, i Tyskland og Frankrig samt partnere i blandt andet Grækenland, Søren Klitskov.
Kommentaren kommer efter rygter om, at salget af moler-virksomheden er tæt på.
- Historien er kommet til at køre, efter dagbladet Børsen har omtalt rygter. Vi har haft en række gode år, og sidste år havde vi et fantastisk år. Damolin præsterede det bedste resultat i 74 år.
Sidste år præsterede Damolin A/S et resultat før skat landede tæt ved 32 millioner kroner, mens samme post året tidligere standsede ved knap 18 millioner kroner.
- Uanset hvad der sker, uanset hvad kapitalfonden laver, så er det bare en del af livet. Damolins fokus er på anvendelsen af moleret, uanset hvem der er hovedaktionær i virksomheden. Jeg har ingen planer om at sælge mine 14 procent. Man kan altid gisne om, hvad der måtte ske i ejerkredsen, men der sker ingen ledelsesmæssige ændringer, mener Søren Klitskov.
Den lokalt baserede virksomhed har ifølge Søren Klitskov 162 medarbejdere. De 105 er ansat på Fur og Mors, 35 på fabrikken i Frankrig, og 22 i Tyskland.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Lokalt

Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival Derfor festede de i seks dage: Ugelang fest var unges »erstatning« for aflyst festival

Lokalt

Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far« Datter til plejehjemsbeboer er skuffet over kommunen: »Medierne fik besked om flytning før min far«

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland