Gå til hovedindhold
Lokalt

Forsvarede skøjtebanen og fik skudt en raket efter sig

02-01-2017 KL. 11:37
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Skive Kommune skøjtebaneansvarlige, Finn Stilling, kæmpede helt til de sidste minutter inden åbningen af banen nytårsdag med at skaffe så meget is på banen som muligt.
Så mens andre skålede godt nytår, var han på banen. Ikke bare for at lave is, men også for at forsvare banen mod fyrværkerilystne mennesker, der havde svært ved at forstå en pæn henvendelse om at gå et andet sted hen.
- Så fyrede de en raket mod mig, og den gik lige forbi mit hoved, fortæller Finn Stilling.
Et par timers søvn blev det til natten til søndag, inden han igen var i sving klokken fem for at få støbt de sidste to-tre centimeter is, så skøjterne ikke gik igennem til rørene nedenunder.
- Det har været en hård kamp. Vi mangler lige fire centimeter is endnu. Den skal helst være otte centimeter tyk, før det er ideelt, siger Finn Stilling og udsteder samtidig garanti for, at de sidste centimeter er på i dag.
Det tynde lag is betød også, at skøjteløberne søndag skulle bruge ishockeyskøjter i stedet for kunstskøjter, så man sikrede, at ingen skøjter skar sig igennem isen til rørene. Derudover betød det tynde lag is også, at Finn Stilling først mandag kunne tage sin isslibermaskine i gang, og det satte sine spor på banen søndag.Turit Skovborg
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland