Gå til hovedindhold
Debat

Hatten af for Ole Dall

09-01-2017 KL. 11:51
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
På side 2 Skive Folkeblad 7. januar skriver ansvarshavende chefredaktør Ole Dall i en leder om illegal indvandring. Han slutter hele artiklen med, at nu bliver det endnu mere afgørende, at Europas lande erkender, at der er udtalt behov for at få håndteret både asylansøgninger og illegal indvandring helt anderledes årvågent og effektivt, hvis problemerne ikke skal vokse.
Bare det at en radikal og så endda en ansvarshavende chefredaktør skriver dette, er erkendelse af, at den igennem 40 år forfejlede politik på dette område er en katastrofe, ikke bare for Danmark, men for hele Europa. De gamle partier med de Radikale i spidsen, ville ikke indse faren for vores land. Nu er det måske for sent. Vi er ikke det homogene land, som vi var bare for 30 år siden. Hvilken politik kan måske redde os? Det er i hvert tilfælde ikke de gamle partiers. Hvem kan stole på dem, når det drejer sig om Danmarks overlevelse, som et godt og homogent land?
Selv ikke en Inger Støjberg fra Venstre kan man stole på. Selv om hendes retorik minder om Dansk Folkepartis, ved vi heller ikke i dette tilfælde, hvor vi har Venstre. Inger Støjberg kan råbe så meget i Venstre, som hun vil. Hvad hjælper dette, når flertallet i Venstre ikke har (som Ole Dall) set faren for vores land. Den rigtige politik for dette problem er og har altid været Dansk Folkepartis. Nu er der slået hul på erkendelsesbylden fra Ole Dalls side, så nu er det bare at følge i hans fodspor og få taget fat om nældens rod.

De bedste hilsner
Erik Mortensen,
medlem af Skive Byråd
(DF),
Kybehuse 153, Vile,
7870 Roslev
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland