Gå til hovedindhold
Debat

Respektløst, Erik Mortensen

09-01-2017 KL. 11:51
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Du udtaler, at området ved kirke, anlæg og stadion i Roslev ikke er et sted, du personligt kommer forbi, og at du ikke vil blande dig i, hvad Kultur- og Fritidsudvalget (KFU) bruger sine bevilgede penge til. Såfremt ovennævnte erkendelse måtte blive et nytårsforsæt fra din side, tror jeg, at såvel idrætten, kulturen som Roslev Idræts Klub (RIK) kunne profitere heraf.
At du (igen) på unuanceret vis uden at besidde relevant viden finder anledning til som selvbestaltet ombudsmand at rakke ned på Skive Kommune, KFU samt ikke mindst på de lokale borgere, der kontinuerligt og pt. arbejder på at bedre omhandlende forhold, er i min optik respektløst.
Du omtaler tennisbanerne i Roslev som en skamplet. Jeg er ikke enig i din betragtning. Du taler her om et sted, der er ejet af Skive Kommune og drevet af Roslev Tennisklub - en klub, hvor mange borgere tidligere ydede en indsats for, at tennissporten kunne dyrkes, og hvor sporten reelt blev dyrket til stor glæde for unge som ældre. I dag er denne klub ikke aktiv og tæller kun en enkelt person, som jeg hellere vil takke for sin tidligere indsats end indirekte negativt udstille offentligt. Det har afstedkommet, at vore tennisbaner i dag fremstår i en dårlig og ikke pæn stand. Hvad kan få dig til at tro, at du kan komme ind fra sidelinien og med et knipsetag fjerne dette anlæg? Jeg og mange andre mener med rette, at vore tennisbaner skal udsættes for renovering eller nedlæggelse, men dette skal ske med omhu og under inddragelse af de mennesker fra både lokalsamfund, kommune og Skive Idrætssamvirke (SIS), der har en mening om sagen.
Jeg er - angiveligt modsat dig - rigtig glad for, at vi i KFU arbejder på en inddragende måde, hvor relevante, mennesker, foreninger og ikke mindst SIS er aktive medspillere i de tiltag, der igangsættes, og hvor undersøgelser af reelle behov spiller en afgørende rolle for de tiltag, der igangsættes. Modsat dig er jeg generelt ikke fortaler for, at lokale anlægsprojekter grundet enkeltpersoners indflydelse igangsættes, når SIS og kommune på baggrund af dybdegående undersøgelser ej finder behov herfor.
Til bl. a. din information har spørgsmålet om en mulig fremtid for tennisbanerne i Roslev, ikke, som du giver udtryk for, været på en åben dagsorden i KFU i de tre år, jeg har haft sæde i udvalget.
Vedr. RIK´s anlæg er der bevilget midler til forbedring og forskønnelse, og som du måske har iagttaget under dit sjældne besøg på området, er beplantningen allerede fortyndet, og i nærmeste fremtid påbegyndes renovering m.h.t. udvidelse af kampbanen, rækværk rundt om denne samt anlæggelse af en løbebane til brug for især Roslev Skole. Endvidere er jeg bekendt med, at RIK´s bestyrelse arbejder med andre behovsmæssige tiltag.
Lad os i stedet rose og give plads til vore lokale ildsjæle, der i nogen tid har været i dialog med vor kommune, div. fonde, »grøn pulje«, m. fl., plads til at arbejde for en god, solid og lokalforankret løsning for Roslevs tennisbaner, hvad enten der på området fremadrettet skal være tennisbaner eller andre anlæg til glæde for vore borgere.
Godt nytår til alle.

Peter Hahn,
byrådsmedlem (V)
Majsvænget 25,
7870 Roslev
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland