Gå til hovedindhold
Lokalt

To nye butikker på vej i Frederiksgade

11-01-2017 KL. 22:53
I efteråret 2014 rykkede Holte Modelhobby ind i den tidligere garnbutik i Frederiksgade. Nu bliver nummer syv adresse for en smørrebrødsforretning og en butik med fokus på reparation af mobiltelefoner. Arkivfoto
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Der har været stille i Frederiksgade syv, siden butikken Holte Modelhobby for to et halvt år siden åbnede på adressen i Skive.
Nu er nye aktiviteter på vej. Udlejer Hans Ulrik Kristensen har udlejet nummer syv, og her skal der fremover være en smørrebrødsforretning og en butik, hvor mobiltelefoner kan blive repareret.
Lokalerne er udlejet fra årsskiftet, og håndværkere arbejder i øjeblikket på at sætte lokalerne i stand og indrette dem med henblik på de fremtidige lejeres erhverv.
Men nummer syv, hvor der endnu tidligere var garnforretning, er ifølge Hans Ulrik Kristensen langt fra det eneste lokale i Frederiksgade, som nye lejere udviser interesse for:
- Der er lige nu en stor interesse for at leje lokaler i Frederiksgade. Jeg har haft fire muligt interesserede oppe at se på den tidligere poolbar, og en anden har reserveret nummer fem i nogle dage. Også tidligere frisørlokaler i den vestlige ende af den del af Frederiksgade, der har status af gågade, kan være på vej til at blive udlejet.
Hans Ulrik Kristensen ejer både erhvervs- og boliglejemål i Frederiksgade. Gennem firmaet HUK A/S udlejer han lokaler flere andre steder i Skive, blandt andet på Holstebrovej, men også i Holstebro by.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland