Gå til hovedindhold
Sport

Vinterløb i Sparkær i snevejr

16-01-2017 KL. 20:08
Der var masser af »fornuftig påklædning«, da maraton-feltet lørdag blev sendt af sted ved Sparkærs Vinterløb. Foto: Benjamin Christensen
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
En løbsmæssig nyhed blev lørdag lanceret i Sparkær i et samarbejde mellem privatperson Jens Buhl Christensen og Sparkær IF - og tilbuddet om at komme og løbe langt i et vinterlandskab holdet stik - med masser af sne i løbets afslutning.
Christensen var ude med en rute på godt 5 km - og så var det ellers op til deltagerne selv at bestemme, hvor langt de ville - og 25 endte med at køre en maraton igennem, arrangøren selv inklusiv - mens andre nøjedes med en enkelt runde.
Tilfreds var såvel Buhl Christensen, som Hans P. Johansen fra Sparkær IF, der lagde klubhus, bruser og varm suppe til for deltagerne, der kom fra det meste af Jylland.
- Jeg synes ikke, det kunne gå bedre, og vi har efterfølgende fået masser af ros for initiativet på facebook, siger Jens Buhl Christensen, der efter mange år i det nordjyske er vendt hjem til »barndommens land«.
Han vurderer, at ca. 20 af de 85 fremmødte var kvinder, og at 37 af deltagerne løb en halvmaraton, mens 27 stillede op i maraton, og de 25 kom i mål.
- Her og nu har jeg mod på at gentage det til næste år. Der har været fin respons, og fin samarbejde med Sparkær IF. Jeg tror, at Karen Ladefoged serverede 25 liter supper i klubhuset - og det var noget, som deltagerne satte pris på.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Lokalt

Problemer to-tre gange om ugen: Beboere bekymrede over fejl på togbomme Problemer to-tre gange om ugen: Beboere bekymrede over fejl på togbomme

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland