Gå til hovedindhold
Lokalt

Må kigge langt efter Færøerne: Brætspils-familie dropper indsamling

09-02-2017 KL. 21:51
Familien Lindemanns forsøg på at skaffe penge til en rejse til Færøerne via crowdfunding lykkedes ikke. Arkivfoto: Steen Don
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Familien Lindemann i Balling har forsøgt at indsamle 28.000 kroner via såkaldt crowdfunding på Booomerang.dk for at kunne rejse tre-fire dage til Færøerne.
Men det er kun lykkedes at indsamle 5000 kroner.
- Det gik ikke så godt, konstaterer Annemette Lindemann om indsamlingen.
- Når beløbet ikke er samlet ind, så løber pengene bare tilbage til dem, der har bidraget. Så bliver det ikke gennemført, siger hun om crowdfundingordningen.
44-årige Annemette Lindemann og hendes to sønner på i dag 13 og 23 år har de seneste fem år arbejdet på at udvikle og markedsføre deres eget brætspil, »Skæg & Skøre Briller«.
Det seneste halvandet år har spillet været i handlen.
I den forbindelse havde Annemette Lindemann lovet, at hun og drengene ville lave en spilleevent hos den forhandler i boghandlerkæden KON-TUR, hvor der var solgt flest spil inden 1. november 2016.
Annemette Lindemann havde dog ikke lige tænkt på, at kæden også har en forhandler på Færøerne - og som rent faktisk løb af med sejren.
Så for at have råd til at tage til Færøerne og holde sit løfte forsøgte familien altså med crowdfunding-platformen Booomerang.dk.
Annemette Lindemann håber dog stadig at kunne nå derop inden skolernes sommerferie, hvis det lykkes at finde nogle sponsorer i stedet for.
- Vi giver ikke op så let, siger hun.
Retningslinjer for debatten
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Lokalt

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland