Gå til hovedindhold
Sport

Køsers spildte sæson: Skulderen driller på sjette måned

16-02-2017 KL. 11:49
Kasper Køser har ikke været i aktion i denne håndboldsæson. Skulderproblemer har holdt ham på sidelinjen hos SønderjyskE, men den tidligere Stoholm-spiller føler dog, at der er fremgang. Arkivfoto
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Håndboldsæsonen 2016-17 bliver ikke den, som lokal-kendte Kasper Køser vil tænke tilbage på med de bedste fornemmelser.
I slutspillet sidste år for sin arbejdsgiver, SønderjyskE, blev smerterne ved at skyde/afslutte så massive, at han reelt ikke kunne bidrage - og facit på det hele blev en operation i Silkeborg i september 2016.
Det var læsioner omkring ledlæbe og biceps-sene, der var problemet. Operationen gik godt, sagde lægerne, men genoptræningen har ikke været ideel.
- Det er irriterende at være håndboldspiller og så ikke kunne spille, siger 32-årige Kasper Køser, der havde sine første seniorsæsoner - og familien - i Stoholm.
De seneste par sæsoner er brugt hos SønderjyskE, hvortil han kom fra Mors/Thy - og som en af de mest scorende i den hjemlige liga.
- Efter operationen gik jeg med armen i slynge i syv uger, og det var måske i overkanten. I alt fald har genoptræningen trukket ud, og jeg er en smule i tvivl om, hvorvidt jeg når at gøre gavn i denne sæson - men jeg håber stadig. Måske om en måned, siger han.
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Sport

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland