Gå til hovedindhold
Debat

Blinkende lygter

03-03-2017 KL. 12:52
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email
Læste i dag (torsdag), i Skive Folkeblad, at man, på mandag, starter med at forbedre krydset Østergade-Skolevej. Det er ikke spor for tidligt.! Når man nu er igang, kunne man så ikke forestille sig, at det også kunne være smart, at lave »fartdæmpende« foranstaltninger, eksempelvis med parkeringsbåse el. lignende, på strækningen fra Plejehjemmet, hen til krydset ved Slagteren.
Nu ligger det sådan, at vi netop bor »i krydset« Skolegade-Østergade. De »Blinkende lygter« ved fodgængerfeltet blinker 24/7 ind i vores fjernsynsstue. Det er til at leve med i skolens åbningstid. Om aftenen når vi ser fjernsyn, er det dog »lidt Træls«. Nu læser jeg så der kommer mere lys op !! Tak for det og Hurra for »Mørklægningsgardine«. Kunne man forestille sig, at de »Blinkende Lygter« f.eks. kun var tændt, når der er brug for det, f.eks i perioden hvor skolen er åben. Udenfor “Skoletiden” er det begrænset hvor mange der bruger Fodgængerfeltet. !!
Med hensyn til de førnævnte »fartdæmpende« foranstaltninger, er det sådan, at på trods af »Blinkende Lygter«, kører folk altså lige hurtigt forbi. FORDI DE KAN. Lastbiler og Busser kører også dagligt af Skolevej, hvilket har resulteret i at »vores« fortov er i meget dårlig stand. (Håber selvfølgelig at Kommunens gæve folk laver det pænt også, når De nu er i gang. Man kan vel ikke bare lave den ene side ???) Skiltet med »kørsel forbudt for Lastbiler« har stået meget skævt i mange år (måske derfor ingen lastbiler ser det).
Det glæder det os der sker noget i »vores kryds«, i RØDDING, men hvorfor tager man ikke »naboerne« eller byen, for den sags skyld, med på råd. Jeg søgte i 2013 om at inddrage min garage til bolig, hvilket jeg var nødt til for at forsikringen ville dække det jeg havde i den, der gik 3 år med nabohøringer og udfærdigelse af tegninger m.m. og allerede i 2016 fik jeg svar !!! Da var det ligemeget, da havde jeg for længst flyttet, det jeg havde der, ind i huset.
Dette skal ikke forstås sådan, at Vi IKKE synes det er RIGTIG GODT at der ENDELIG tages hensyn til »Vores« børn i Rødding, men lav dog en langsigtet og gennemtænkt løsning med »Fartdæmpende« foranstaltninger, nu I er i gang. Man kunne jo også lave Parkeringspladser, på det grønne område overfor Spøttrup Kro, så der ikke var parkeret så mange biler langs Østergade og Skolegade når der er arrangementer på Kroen. Mulighederne er mange, og ikke så dyre som meget af det, der bliver lavet i Skive By.
Ved godt det er »lidt sent« at komme med en mening, men har først set det i dag. Til kommunens folk kan jeg kun sige at I er meget velkomne. Vi ses på mandag.

Med Venlig Hilsen
Ole Aaberg Christensen,
Østergade 7,
Rødding,
7860 Spøttrup
  • Del på Twitter
  • Del på LinkedIn
  • Del på email

Mest læste

Avisannonce

Seneste Debat

Forsiden lige nu

Seneste sport

Seneste 112

Seneste ind-/udland